Pozvánka na brněnskou akci „Ochutnej balut“

Jídlo a vše kolem něj 19. 08. 2016 - 12:15Jirka

Balut

Balut, tedy vařené kachní vejce s nevylíhlým zárodkem starým 2-3 týdny, máte při troše štětí (anebo smůly?) možnost ochutnat 3. září 2016 v Brně. Stačí, když se zúčastníte tipovací soutěže pánů ze zajímavého projektu ZaseRyze.cz, který se zaměřuje na propagaci vietnamské kuchyně, a budete mezi 12 nejlépe tipujícími. Jdete do toho?

Konzumace tohohle pokrmu, o kterém si můžete přečíst více třeba na anglické verzi Wikipedie, je pro našince docela výzvou. Teda pro mě určitě. I tak jsem ale váhal jen chvilku, než jsem se do soutěže zapojil. A teď mám celou dobu strach, že se fakt umístím na vítěžných příčkách. Vždyť soutěž už pár dní běží a zatím tipovali jen 3 lidé. A „výherních“ míst je přitom 12!

Teď už ale k soutěži samotné. Více informací naleznete na facebookové stránce ZaseRyze.cz, případně ve facebookové události Ochutnej BALUT_Trứng vịt lộn. Stačí si jen tipnout, kolik „To se mi líbí“ bude mít stránka ZaseRyze.cz 28. 8. 2016 ve 21 hodin, a svůj tip napsat do komentáře pod fotografii balutu. Účast v soutěži je tedy snadná. Máte ale na to dokázat převzít svou výhru, pokud se umístíte na vítězných příčkách?

Info o balutu na anglické verzi Wikipedie:
https://en.wikipedia.org/wiki/Balut_(food)
Zdroj obrázku v úvodu článku:
http://kenh14.vn/xa-hoi/quan-trung-vit-lon-dat-khach-nhat-sai-gon-thu-ve-8-trieu-dong-moi-dem-2015053005392346.chn

711 views

Napsat komentář

povinné

povinné, skryté

Můžete použít tyto HTML tagy:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Nejnovější články

Poslední komentáře

Reklama

Nezapomeňte navštívit

a život chutná lépe - recenze restaurací, testy delikates, recepty a reportáže  Úžasně voňavý, šťavnatý a křupavý zápisník pana Cuketky - Recenze, recepty a objevy
Čajík - seznam čajoven